Д-р Джордж Мутон е признат в целия свят експерт в областта

...
Д-р Джордж Мутон е признат в целия свят експерт в областта
Коментари Харесай

Светило в областта на функционалната медицина шокира: Житните продукти са отровни

Д-р Джордж Мутон е приет в целия свят специалист в региона на функционалната медицина. Неговата работа се състои в асортимент на лични оздравителни стратегии за пациенти от разнообразни страни по света. Въпреки че експертът изразходва време и сили за профилактика на хроничните дегенеративни болести на своите многочислени пациенти, той намира време и да издава книги и публикации по здравословен метод на живот. Също по този начин доктор Мутон чете лекции по излекуване на организма в най-хубавите университети в света, написа в новия си брой в. “Доктор ”.

- Д-р Мутон, кое е характерното и особеното на утринната закуска?
- Здравословната закуска има задачата последователно да увеличи равнището на захар в кръвта ви след нощта, когато човек не приема храна. Закуската фактически задава тона на целия ден, който ви следва. Ако от сутринта започнете да подлагате организма си на обилни съмнения в равнището на захар в кръвта, всички органи и системи ще действат неефективно. Здравословната закуска е не просто напълване на гладния корем.

- Правилно ли закусват актуалните хора?
- Един от най-големите проблеми в западната просвета е цялостната неразбория по отношение на видовете артикули. Ако вземем азиатската просвета, там хората закусват по кардинално друг метод, в сравнение с европейците и американците. Така да вземем за пример във Франция, Италия, Испания, Съединени американски щати избираме житни артикули, най-много във тип на каши, в това число мюсли и впрочем, само че в това време имаме потребност от друга храна. Аз не съм огромен последовател на кашите. 

Овесената каша е добра поради ниския гликемичен показател, само че тя също е житен артикул. Аз бих предложил по-ценни заместители на тези житни артикули, така наречен псевдожитни като да вземем за пример киноа (зърноподобна култура), елда или амарант (древна зърнена просвета с отлични хранителни качества, подарък от ацтеките). Амарантът е родственик на спанака, по тази причина може да се използва от пациенти, страдащи от нетърпимост към глутена. Ако не можете и не обичате да ядете житни каши, тогава пробвайте каша от амарант (щир, куча лобода).

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР